KONTAKT DIN LOKALE TØMRER

15 års erfaring solidt tømrerhåndværk høj fleksibilitet

Udskiftning af vinduer og døre

Allan Langbak udskifter både vinduer og døre i dit hjem eller erhvervsbygning. Vores tømrerfirma ligger i Brønderslev, men vi tager også imod opgaver i omegnen, ligesom vi gerne tager til blandt andet Hjørring og Aalborg. Tømremester Allan Langbak er lokalt kendt for sin nøjagtighed, samt stor erfaring med udskiftning af vinduer, der altid leveres af godt håndværk. Vi sætter god service og høj kvalitet øverst i vores arbejde. 

Hos Allan Langbak er vi meget fleksible, giver en god rådgivning inden vi går i gang, sikrer en dialog med den samme kontaktperson undervejs i projektet og til slut efterlader vi altid dit hjem pænt og ordentligt, inden vi går. Sådan sikrer vi altid den samme høje og ensartede kvalitet i vores arbejde, som vi er blevet kendt for.

En verden til forskel med en udskiftning af vinduer

Er du blev træt af træk og fugt? Når du udskifter dine vinduer giver du samtidig dit hus, villa, udestue, garage, udhuse eller erhversbygninger helt nyt liv. Det gør nemlig en stor forskel på både indeklima og bygningens udseende, når man udskifter alle vinduer. Har du blot brug for en mindre omfattende renovering, udskifter vi også gerne et mindre antal vinduer efter dit ønske. Eksempler renoveringsprojekter:

  • ​Udskiftning af enkelte døre eller enkelte vinduer.
  • ​Totalløsning: udskiftning af vinduer og døre.
  • ​Reparation af døre og vinduer.
  • ​Lysninger, bundstykker mm.
  • ​Forsikringsskader eks. Råd og indbrud
  • Tagvinduer (Velux).

  • Lysrørstunneller.    

Kontakt Tømrerfirmaet Langbak ApS

Kontakt Langbak allerede i dag! Så finder vi den løsning, der passer til dig. VI kan altid kontaktes på telefon: 22 30 85 35. Vi står også gerne klar med et gratis tilbud på udskiftning af vinduer.

Skal vi hjælpe dig med dit projekt?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

Tømrerfirmaet Langbak ApS

CVR: 10089352

adresseinfo

​Ahornvej 16

9700 Brønderslev

kontaktinfo

Telefon: 22 30 85 35

E-mail: info@langbakaps.dk