KONTAKT DIN LOKALE TØMRER

15 års erfaring solidt tømrerhåndværk høj fleksibilitet

Tagrenovering udføres med godt håndværk og god service​

​Trænger taget på huset til en gennemgående renovering? 

Hos Tømrermester Allan Langbak tilbyder vi professionel tagrenovering for alle kunder i områderne omkring Brønderslev, Hjørring og Aalborg.

Vi er kendte for vores håndværk i høj kvalitet og for vores gode service. Vi lægger vægt på altid at give dig den absolut bedste rådgivning, så du får den mest optimale løsninger, der passer til dit budget og dine behov.

Alle former for renovering af tag udføres

Vi kan varetage alle former for tagrenovering. Det gælder, uanset om der er tale om renovering af tag på dit hus, din garage eller carport eller på dit sommerhus.

Vi kan blandt andet renovere tag med:

  • Tegl
  • Tagplader
  • Glastag

Hvad koster en tagrenovering?

Inden vi påbegynder arbejder, sender vi en tømrer ud til dig for at vurdere, hvor omfattende en renovering der er tale om, og på baggrund af dette kan vi udarbejde en konkret pris på opgaven.

Ønsker du at høre mere om vores arbejde med tagrenovering, eller kunne du tænke dig en uforpligtende vurdering af dit tags tilstand, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 22 30 85 35, eller du kan skrive til vores e-mail info@langbakaps.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.​​

Skal vi hjælpe dig med dit projekt?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

Tømrerfirmaet Langbak ApS

CVR: 10089352

adresseinfo

​Ahornvej 16

9700 Brønderslev

kontaktinfo

Telefon: 22 30 85 35

E-mail: info@langbakaps.dk